EĞİTİM
BİLGİLERİ
Doktora:
Ankara Üniversitesi – Gıda Mühendisliği Bölümü
2015 – Devam
Yüksek Lisans: Ankara Üniversitesi –
Gıda Mühendisliği Bölümü
2012 – 2014
Lisans:
Ankara Üniversitesi –
Gıda Mühendisliği Bölümü
2007 – 2012
AKADEMİK GÖREVLER
Araştırma Görevlisi: Ankara Üniversitesi –
Gıda Mühendisliği Bölümü
03.2016 – Devam
Ziyaretçi Doktora Öğrencisi: KU Leuven – Kimya Mühendisliği Bölümü
07.2019-09.2019
Ziyaretçi Araştırmacı: Lund Üniversitesi- Kimya Bölümü
06.2017-09.2017
Araştırma Görevlisi : Bülent Ecevit
Üniversitesi – Gıda Mühendisliği Bölümü
05.2014 – 03.2016
YAYIN LİSTESİ
1) Semerci, I., Guler, F., Ersan, G., Soysal, K., Ozturk, O., Altinisik, H., Tirpan, S., Ozcelik, F. 2019. Assessment of a Protic Ionic Liquid with Respect to Fractionation and Changes in the Structural Features of Hardwood and Softwood. Bioresource Technology Reports, 100334.
2) Semerci, I, Güler, F. 2019. Pretreatment of Crop Wastes from Edible Biomass with a Protic Ionic Liquid, International Journal of Renewable Energy Research, 9 (1), p. 17-23.
3) Semerci, I, Güler, F. 2018. Protic Ionic Liquid as Effective Agents for Pretreatment of Cotton Stalks at High Biomass Loading, Industrial Crops and Products, 125, 588-595.
4) Aronsson, A., Güler,
F., Petoukhov, M.V., Crennell, S.J., Svergun, D.I., Linares-Pastén,
J.A., Nordberg Karlsson, E. 2018. Structural
Insights of Rmxyn10A – A Prebiotic-Producing
GH10 Xylanase With A Non-Conserved Aglycone Binding Region, BBA- Proteins
and Proteomics 1866, 292–306.
5) Güler,
F., Özçelik, F. 2017. An Adaptation
Strategy to Improve the Proteolytic Activities of Lactic Acid Bacteria Isolated
From Pickles. Gıda, 42(5), 561-567, Doi:10.15237/gida.GD17060.